• Facebook
  • Instagram
Visting card

Kerrotaan tarinanne tavalla, joka on juuri teidän näköisenne.

Keitä me olemme

Päämäräämme on oppia tuntemaan hääpari, jotta pystymme tekemään juuri heidän näköisensä häävideon.

Olemme lahtelainen hääkuvaukseen erikoistunut tuotantoyhtiö.

Tiimimme koostuu ammattilaiskuvaajista, editoijista sekä ääniteknikoista, jotka tuottavat videota erilaisiin mainostarkoituksiin.

Taltioimme häiden hetket ja ikuistamme ne uniikiksi tarinaksi joka on tehty jaettavaksi yhdessä läheisten ja ystävien kanssa.

Mitä me teemme

Investointi laadukkaaseen häävideoon säästää turhilta pettymyksiltä.Häät taltioidaan vain kerran, joten se täytyy tehdä ammattitaidolla.

Pyrimme tutustumaan pareihin jo ennen häitä, jotta videot heijastaisivat mahdollisimman paljon heidän omaa persoonaansa ja tyyliä.

Tavoitteenamme on luoda taideteos, ja tehdä koko kuvauskokemuksesta miellyttävä. Tämä tarkoittaa, että kuvaaminen ei häiritse tärkeää päivää.

Elena + Joel

Tunsin oloni kauniiksi hääpäivänämme!

”Minä ja mieheni emme olisi voineet toivoa enempää. Tunsin oloni kauniiksi hääpäivänämme. Dronen käyttäminen häävideon kuvauksissa oli meille uutta ja erilaista. Voin vieläkin tuntea romanttiset hetket mieheni kanssa sinä päivänä, ja kuvaajat saivat sen ikuistettua. Häät ovat vain kerran elämässä ja me teimme niistä unohtumattomat.”

Anne + Joonas

Sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka tyytyväisiä olemme häävideoomme.

”bestmanproduction" tiimi oli mahtava, ystävällinen ja avulias. Olen niin tyytyväinen, että taltioimme häämme! Sen avulla saamme elää päivän uudelleen ja uudelleen.”

Paras Suomessa

Eksklusiivinen häävalokuva

1/45

Ota yhteyttä ja kysy hintaa myös kukka-, meikki- ja kampaustarjouksista!